visitmanacorMANACOR

facebookemail2

 • auditori.jpg
 • bodega.jpg
 • carreres.jpg
 • ciclistes.jpg
 • dimonis.jpg
 • enagistes.jpg
 • farola.jpg
 • font.jpg
 • llaut.jpg
 • mossen.jpg
 • platja.jpg
 • senyal.jpg

 

gris2

Segons el RDL 1/1996 de 12 d’abril pel que s’aprova el text refós de la Llei de Propietat Intelectual, tots els gràfics, mapes, maquetes i dissenys així com totes les fotografies que apareixen a la web www.visitmanacor.com són propietat de la delegació de Turisme de l’Ajuntament de Manacor.

Correspon a l’autor, en aquest cas a l’Ajuntament de Manacor, l’exercici exclusiu dels drets d’explotació en qualsevol forma i en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació i que no podran ser realitzats sense la seva autorització en els casos prevists en la present llei.

visitmanacor

 

Podeu descarregar el catàleg de promoció del municipi fent click damunt la imatge

 

fotocataleg

Nova norma UNE-ISO 13009:2016 per a la Marca Q de Qualitat Turística de platges

Política de qualitat

Carta de serveis

Pla d'accessibilitat

Programa d'objectius

La delegació de Turisme ha adaptat el Sistema de gestió de qualitat implantat des de l'any 2012 a les platges del municipi, a la nova norma UNE-ISO 13009:2016, que substitueix l'anterior UNE 187001:2011.

Aquesta nova norma, més internacional, aporta un major reconeixement i visibilitat de cara al mercat exterior. A Espanya hi ha un total de 235 platges certificades amb la marca Q de Qualitat Turística, 9 de les quals es troben a Manacor, i que se han adaptado a esta norma que define los requisitos para la gestión del uso público de las playas y la prestación del servicio al usuario.

L'objectiu d'aquest sistema de gestió és oferir uns serveis de qualitat sostenibles amb l'entorn i aconseguir la satisfacció de tots aquells residents i turistes que gaudeixen de les nostres platges.

Per garantir el nivell de qualitat de les platges, les delegacions de Turisme i Platges de l'Ajuntamernt de Manacor s'encarreguen de gestionar els recursos, preveure la contaminació, controlar els impactes ambientals de les activitats i instal·lacions, fomentar la participació activa dels usuaris, atendre les seves queixes i suggerències, facilitar l'accés a les platges als usuaris amb mobilitat reduïda i definir un programa d'objectius i metes amb la fi d'impulsar una millor contínua a les platges del municipi.

Les platges certificades són s'Illot, Porto Cristo, Cala Anguila, Cala Mendia, s'Estany d'en Mas, Cala Antena, es Domingos Grans, es Domingos Petits i Cala Murada.

 

Q qualitat

 

Millores d'accessibilitat i serveis a les platges

 

  millores platgesmillores 2018
         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 
                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

        
                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*** Posar contingut d'inici

 Aj Manacor del Turisme logo2 consell  logo 3 informallorca

Plaça del Convent, 1 -· 07500 Manacor -· Tel: 971 849 126