visitmanacorMANACOR

facebookemail2

 • auditori.jpg
 • bodega.jpg
 • carreres.jpg
 • ciclistes.jpg
 • dimonis.jpg
 • enagistes.jpg
 • farola.jpg
 • font.jpg
 • llaut.jpg
 • mossen.jpg
 • platja.jpg
 • senyal.jpg

 

gris2

Les millores implantades en les platges urbanes de Manacor reben un reconeixement en el Dia Mundial del Turisme

AENOR ha distingit el treball fet a favor de la Qualitat i el Medi Ambient

 Premi Turisme

L'Associació Espanyola de Normalització i Certificació, AENOR, que és un referent entre les entitats de certificació, va concedir diferents reconeixements a les organitzacions turístiques per la feina feta en el darrer any en les àrees de qualitat turística, respecte al medi ambient i millores en l’accessibilitat dels recursos turístics. En el marc de la celebració del Dia Mundial del Turisme, i coincidint amb la commemoració del 30è aniversari d’AENOR, la Delegació de Turisme de l’Ajuntament de Manacor va rebre dimecres passat un reconeixement per les millores implantades a totes les platges urbanes del municipi de Manacor.

I és que el Sistema de Gestió de Qualitat que l’Ajuntament ha implantat a les platges del municipi exigeix introduir accions de millora relacionades amb les infraestructures i la qualitat del servei que s’ofereix als usuaris. “Cada any redefinim els objectius juntament amb els empresaris turístics del municipi i en feim un seguiment per oferir més i millors serveis cada any, aquest reconeixement és el premi a la feina que han fet tots els implicats a millorar la qualitat turística del nostre municipi”, ha explicat la regidora de Turisme, Antònia Llodrà, que va ser l’encarregada de recollir el reconeixement en la gala que es va celebrar al far de Portopí i que va comptar amb la presència del conseller de Turisme, Gabriel Barceló; la representat de l’Organització Mundial del Turisme, Yolanda Perdomo, i el director general d’AENOR, Avelino Brito, entre d’altres.

Des de la Delegació de Turisme agraeixen aquest premi i asseguren que “el millor reconeixement són les cares de satisfacció i les ressenyes dels turistes que han passat les seves vacances entre nosaltres i se’n van encantats”, ha afegit Antònia Llodrà. I és que enguany tots els que han visitat el nostre municipi s’han trobat amb més cartells informatius a totes les platges que presenten un disseny unificat, taquilles en algunes cales, més punts de dutxa i rentapeus, un punt d’emergències mèdiques permanent a Cales de Mallorca, un nou accés a la platja dels Domingos Petits i una nova pàgina web turística que pretén millorar la comunicació amb els usuaris.

La gala de dimecres en què s’entregà el reconeixement a l’Ajuntament de Manacor va començar amb una visita guiada al far de Portopí, el tercer far en funcionament més antic del món, després de la torre d'Hèrcules a la Corunya i la "Lanterna" de Gènova. Durant els parlaments, des d’AENOR varen agrair a tots els premiats l’esforç que han fet “per millorar la competitivitat del teixit econòmic turístic de les Illes Balears, i valorant el seu esforç en les àrees de Qualitat, Medi Ambient i Accessibilitat”.

banner idea

 Aj Manacor del Turisme logo2 consell  logo 3 informallorca

Plaça del Convent, 1 -· 07500 Manacor -· Tel: 971 849 126