visitmanacorMANACOR

facebookemail2

 • auditori.jpg
 • bodega.jpg
 • carreres.jpg
 • ciclistes.jpg
 • dimonis.jpg
 • enagistes.jpg
 • farola.jpg
 • font.jpg
 • llaut.jpg
 • mossen.jpg
 • platja.jpg
 • senyal.jpg

 

gris2

La Delegació de Turisme assisteix una vegada més a la fira de turisme de Madrid, FITUR

Aquest any la delegació de Turisme de l'Ajuntament de Manacor ha tornat a participar a la 31a edició de la Fira de Turisme Internacional FITUR que va tenir lloc de dia 19 a 23 de gener a la capital espanyola i fou inaugurada per la reina Sa Majestat Doña Sofia, qui també passà per l'estand de Manacor.

Manacor Turístic, juntament amb altres municipis de les illes, va ser present a la fira com a coexpositor de l'estand de l'ATB (Agència de Turisme Balear, antic IBATUR). Allà es repartiren 300 catàlegs de promoció del municipi de Manacor, 100 posters, fulletons publicitaris de les atraccions més importants, 300 mini CDs, bolígrafs i bosses de tela entre d'altres articles de merchandising.

El dia de les Illes Balears, 20 de gener, es caracteritzà per l'assistència de les diferents autoritats de la comunitat autònoma, com el President del Govern, Francesc Antich i la Consellera de Turisme i Treball, Joana M. Barceló. La principal atracció d'aquest dia fou el Cant de la Sibil·la, declarat patrimoni immaterial de la Humanitat i interpretat per una component de l'Escolania de Lluc.

Destacà la important afluència de visitants a l'estand de Manacor i al de les Illes Balears en general, durant el cap de setmana que la fira va romandre oberta al públic general. També durant el capvespre de dissabte i diumenge el presentador de 40 principales, Tony Aguilar, animà l'estand de les illes posant música i videoclips enregistrats a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, cosa que va atreure molta de gent. Durant tots els dies hi hagué degustació de productes típics com les panades, els cocarrois, la sobrassada, el flaó d'Eivissa i els licors palo, herbes i pomada de Menorca.

berlin1

Dies 9 a 13 de març de 2011

La delegació de Turisme va participar a la fira internacional de turisme de Berlin, la ITB (Internationale Tourismus Börse) que va tenir lloc els dies 9, 10, 11, 12 i 13 de març de 2011.

 

En total es varen repartir uns 200 catàlegs de promoció del terme de Manacor, 150 guies de patrimoni, 250 Cds, 100 pòsters, 130 guies de turisme rural i altre material com són mapes i plànols de la zona, bosses de tela i bolígrafs.

 

En general cal destacar l'optimisme que es respirava a la fira pel que fa a la previsió de reserves hoteleres d'aquesta temporada a les Illes Balears, que de moment es veuen impulsades per la gran millora econòmica que viu Alemanya i per la situació política que es viu a Egipte i Tunísia, principals competidors de la nostra regió. A tot això, però cal afegir-hi l'evolució que tindran els preus del petroli que incideixen directament en el preu de l'oferta turística.

 

El dia de les Illes Balears tingué lloc dijous dia 10 de març i comptà amb la presència del president del Govern Balear, Francesc Antich i la consellera de Turisme i Treball, Joana M. Barceló. Entre d'altres també hi assistiren el delegat de Govern, Ramon Socies.

Títol 1 - cat

Títol 2

Títol 3

Titol 4

Títol 5
Títol 6

Es pot insertar una imatge

porto_cristo_basilica_petita

També es pot posar un enllaç

Aqui trobareu el programa de Setmana Santa en format pdf.

Des de la delegació de Turisme de l'Ajuntament de Manacor volem comunicar a tots els internautes que el proper dilluns 2 de maig de 2011 obrim totes les nostres oficines municipals d'informació turística que durant els mesos d'hivern romanen tancades.

 

A continuació els horaris de les oficines durant el mes de maig:

 

OMIT S'Illot al carrer Sipions:

De dilluns a divendres de 8 a 14h.

 

OMIT Cales de Mallorca al Centre Cívic:

de dilluns a divendres de 8 a 14h.

 

Les oficines de Manacor i Porto Cristo estan obertes tot l'any i el seu horari de moment no canvia. Podeu consultar els horaris fent clic aquí.

 

Vos esperam!

banner idea

 Aj Manacor del Turisme logo2 consell  logo 3 informallorca

Plaça del Convent, 1 -· 07500 Manacor -· Tel: 971 849 126